Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Albertinia

Sydafrika Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sydafrika

#SouthAfrica Rejser til Sydafrika Med mere end 3.000 kilometer kystlinje byder Sydafrika besøgende på muligheden for at nyde både Atlanterhavet og det indiske ocean. Landet har 11...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Albertinia

Albertinia ligger mellem Det Indiske Ocean i syd og Langeberg bjergkæden i nord langs N2-ruten mellem Cape Town og Port Elizabeth. Det er en fredelig landsby, der har bevaret meget af karakteren af ​​en typisk handelspost i slutningen af ​​det 18. og 19. århundrede.

Området omkring Albertinia er et øko-paradis med en betagende udsigt, der strækker sig fra kystområdet lige langs Gouritz-floden over klitlandene syd for N2 op til foden af ​​Langeberg-bjergene mod nord. Området byder på nogle af de fineste eksempler på den unikke samling af ca. 6 500 arter af Cape Fynbos (planter), der kun vokser på Sydafrikas kyst.

Landbrugssektoren er fortsat den vigtigste bidragsyder til den lokale økonomi, hvor husdyrbrug (kvæg, får og strudse) er den førende undersektor.

Kendt for sin overflod af aloeer, der vokser i distriktet, er det landets førende kilde til aloejuice. Brugt i sundheds- og hudplejebranchen, to fabrikker i Albertinia udtrækker juice og gel fra de høstede aloe-blade. Meget af deres produkter bruges i deres skønhedsprodukter, der også produceres her.

Populære daglige ture gennem aloe-fabrikkerne giver en mulighed for at købe nogle af de mange forskellige skønheds- og sundhedsprodukter, der er tilgængelige.

Den kommercielle høst af strårør er en anden vigtig indtægtskilde for både landmænd og arbejdere. Dette er kun begrænset til området mellem Gouritz og Breede-floderne, og dette er blevet brugt til at stråle alle de kaphollandske huse siden begyndelsen af ​​den sydafrikanske historie. Dette rør er helt solidt i modsætning til det normale stråtagende græs, som er hul. Det holder også længere og rådner ikke eller brænder ikke så let som normalt græs gør.

Albertinia er også hjemsted for det originale afrikanske bungee-sted på den historiske Gourits River Drift Route, hvor mange har oplevet spændingen ved et bungee-spring eller svinget fra den gamle bro.

Reins Nature Reserve ligger langs en smuk kystlinje mellem Stilbay og Mosselbay. Bortset fra vandreture, mountainbike langs en sti eller svømme, lystfiskeri, spille et spil tennis eller øve i fitnesscentret, kan du også nyde fugle- og hvalsafari.

Albertinia er hjemsted for en af ​​få få resterende sandgolfbaner i Sydafrika, hvor du kan nyde en runde golf på denne naturskønne 9-hullers golfbane.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Albertinia Tourist Information

31 Station St
6695 Albertinia
South Africa

Western Cape Province Tourism

18th Floor, SA Reserve Bank Building, 60 St Georges Mall
City Bowl
Cape Town, Western Cape, 8001
South Africa

T: +27 (0)21 487 8600

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Sydafrikas turistkontor

#Touristboard South Africa Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #SouthAfrica #visitSouthAfrica #iSouthAfrica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Sydafrika valuta, Rand

1 Rand = 100 cent. 5c, 10c, 20c, 50c cent R1, R2, R5 RandR10, R20, R50, R100, R200 Rand#SouthAfrica #rand #zar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cape Town
light rain
13.1 ° C
13.5 °
12.7 °
82 %
1.3kmh
13 %
fre
13 °
lør
15 °
søn
16 °
man
19 °
tirs
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SouthAfrica #Albertinia #iAlbertinia #visitAlbertinia #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Albertinia
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her