Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Alanya

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Alanya

Alanya, som er en by, der ligger på den sydlige kyst af Tyrkiet, ligger på en yderst strategisk position i Middelhavet.

Fordi den blev bygget på en lille halvø, har alle større imperier fra hele regionens historie lagt en slags krav på området. Byen gik dog fra at være strategisk til at være politisk betydningsfuld i middelalderen, og det var omkring det tidspunkt, mange af byens vartegn blev bygget. Med masser af festivaler i løbet af året, og fokus på turismen inden for den lokale økonomi, er der meget at se og gøre i Alanya, uanset hvornår du vælger at tage på besøge. Hvorfor bør folk besøger Alanya? Fordi det er et sted, hvor historie og kultur forenes med stor effekt.

Sct. Georgskirken

Selvom den ikke er et af ​​de mest populære steder at besøge i Alanya, har Sct. Georgskirken både religiøs og historisk betydning. Den er oprindeligt bygget som en moské til at ære og tilbede Suleiman I, men blev senere omdannet til en kristen kirke i midten af det 17. århundrede. I stedet for at blive genopbygget, står den i dag som en arv af områdets byzantinske indflydelse. Du kan finde denne og mange andre seværdigheder at udforske i Alanyas slotsområde.

Alanyas grotter

En af Middelhavsområdets unikke kendetegn er, at der er mange grotter at gå på opdagelse i, både over jorden og under vandet. I Alanya er der to huler, der er værd at udforske: Dim grotten og Damlatas grotten. Vær forberedt på masser af trin i Dim grotte, mens du udforsker kalkstens-stalaktitter og -stalagmitter. Damlatas grotten er en mindre grotte med lignende egenskaber. Begge vil lade dig undslippe sommervarmen, opfylde behovet for at gå på opdagelse, og kan gøres på næsten ethvert budget.

Tage turen til Sapadere kløften

Den ligger omkring 30 minutters kørsel udenfor Alanya, men hvis du føler et behov for at komme ud af byen for en stund, er Sapadere kløften absolut det sted, du skal hen. Der er frugtplantager at besøge, vandfald at udforske, og mange sjældne planter at se. Sapadere Canyon, som er et af de mest terapeutiske miljøer, du nogensinde kan besøge, er en synlig påmindelse om, at livet er dyrebart. På dette fredfyldte og maleriske sted, vil du være i stand til at vandre en tur i solen, slappe af og lader dig genopfriske væk fra livets stress.

Er du klar til at besøge Alanya?

Alanya har været vigtig gennem historien, og du vil se hvorfor fra det øjeblik, du kommer på besøg. Træd ud på halvøen og se fæstningsmurene, der har været med til at beskytte området i århundreder. Udforsk vartegnene og få en fornemmelse for, hvordan livet har været i Alanya gennem tiderne. Du kan gøre det hele, mens du nyder livets moderne bekvemmeligheder.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Alanya Tourist information

Çarşı, Damlataş Cd. No:81
07400 Alanya

T: +90 242 513 12 40

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Alanya
clear sky
24.8 ° C
24.8 °
24.8 °
71 %
2.5kmh
0 %
man
25 °
tirs
26 °
ons
26 °
tors
26 °
fre
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ALANYA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#turkey #visitturkey #alanya #ialanya #visitalanya #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her