Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Al Hoceima

Marokko Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Marokko

#Morocco Rejser til Marokko Marokko er et af de mest romantiske steder du overhovedet kan besøge i hele Afrika. Udover de lange kystlinjer ved Middelhavet og Atlanterhavet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Al Hoceima

Al Hoceima, som ligger ved foden af Rif-bjergene, er den klassiske fiskerby i Marokko, folk elsker at besøge hvert år. Byen ligger på ​​Middelhavskysten, og dens solrige dage er fyldt med afslapning på stranden og utallige muligheder for at udforske efter behag. Den er det perfekte sted til at tilbringe nogle få stille dage, da dette er et problemfrit samfund, der vil lade dig nyde din luksusferie i en badeby, der har en vestlig atmosfære.

Har du brug for at komme væk og slappe lidt af? Hvis du gør det, er Al Hoceima stedet at være! Her er et par anbefalinger, vi har sammensat for din fornøjelse, så din ferie kan blive så fredelig og afslappet som muligt!

Quemado stranden er helt perfekt!

Okay, så du er nødt til at ignorere havnen, og du er nødt til at ignorere byggeriet. Hvis du kan det, kan du virkelig nyde den stejle bugt, der beskytter byen primære strand. Der er stadig en ferieatmosfære, der virkelig vil lade dig nyde alt, hvad Al Hoceima har at byde på, hvad gæstfrihed angår, mens du ligger i solen og slappe af.

Hvis du vil undgå havnens og byggeriets støj, så tage en kort tur sydpå, omkring 5 kilometer, og du vil finde tre strande, der er hvide sandstrande og lidt primitive. Her kan du gå op og ned af strandene og søge efter skatte, hvis du har lyst, eller du kan få dig nogle sardiner og chips lige der på stranden, hvis du ønsker det. Du kan gå dertil, hvis du ikke har noget imod afstanden, men det er også ret nemt at få en taxa til billige penge.

Ikke alt på havnen er støjende og generende

Hvis du leder efter lidt godt at spise, mens du er i Al Hoceima, anbefaler vi, at du komme ned til havnen og nyder, hvad Club Nautique har at byde på. Måske har du hørt om jord-til-bord konceptet i restauranter i dag? Club Nautique har en variation på konceptet og lader dig vælge hav-til-bord i stedet. Gå derned om aftenen, som regel efter klokken 6 eller deromkring, så kan du købe din fisk og dine skaldyr frisk fra båden. Derfra tager du det med til restauranten, så ​​vil de grille det for dig, mens du nyder en drink eller to. Der er normalt lidt af et mylder her, så det er en god ide at lægge planer i overensstemmelse hermed.

Hvis du er mere ude efter en smag, du kender hjemmefra, mens du er i Al Hoceima, så anbefaler vi et besøg i La Dolce Pizza. Der serveres hamburgere og salater foruden den typiske pizza, og det er et lille sted med masser af charme, men ikke de mest fantastiske kokke. Du får microwavet mad, men det er hurtigt, det smager hjemligt, og det er en fantastisk måde til at nyde alt det, denne by har at byde på.

Er du klar til at besøge Al Hoceima? Hver dag bringer denne havneby Middelhavet lige til dig med brisen. Indånd dybt, nyde den varme sol på huden, og vær ikke bange for at se dig lidt omkring for at opdage alt det, denne smukke by har at tilbyde dig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Marokkos turistkontor

#Touristboard Morocco Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Morocco #visitMorocco #iMorocco #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Al Hoceima
scattered clouds
25.6 ° C
25.6 °
25.6 °
83 %
4.1kmh
40 %
tors
26 °
fre
30 °
lør
27 °
søn
25 °
man
24 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
AlHoceima
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Morocco #AlHoceima #iAlHoceima #visitAlHoceima #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her