Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Ajaccio

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Ajaccio

Som Korsikas største by, byder Ajaccio på et par fordele, som de andre byer på denne middelhavsø bare ikke er i stand til at tilbyde. Det starter med markedet, hvor der sælges friske lokale råvarer.

Ajaccio er også Napoleons fødested, så det er bare naturligt, at der er flere monumenter til ære for ham rundt omkring i byen. Selve Chapelle Imperiale huser Napoleons forældres og søskendes gravsteder, mens der er minder om ham i Santa Maria Assunta katedralen, fordi det er her, han blev døbt.

Du behøver dog ikke at være en stor fan af Napoleon for at nyde alt det, Ajaccio har at byde på. Hvis du planlægger et besøg til Korsika og agter at opholde dig i Ajaccio, så er her et par andre muligheder, du kan overveje.

Fesch Museet har en række mesterværker

Når det gælder højere kunst på Korsika, er intet bedre end Fesch Museet i Ajaccio. Du vil ikke undslippe forbindelsen med Napoleon, når du besøger stedet, fordi det blev etableret af hans onkel, kardinal Joseph Fesch. Der er flere italienske renæssancemalerier udstillet i dette museum og det er bestemt entreen værd.

For at se på Korsikas historie, anbefaler vi at standse ved Bandera Museet, da det behandler Middelhavets påvirkning, som den ses på øen. For dem, der elsker litterære fund, har øens kommunale bibliotek en række bøger, der blev trykt i det 15. og 16. århundrede. Og så er det selvfølgelig normalt, under et besøg i Ajaccio, at tage sig tid til at stoppe ved Bonapartes hus, før man begiver sig ud for at udforske øens genuesiske rødder.

Der er en storslået udsigt fra de genuesiske tårn

Man kan finde tre genuesiske tårne, når man tager en tur til Korsika. Selvom tårnene selv sandsynligvis ikke ville blive betragtet som imponerende af den gennemsnitlige besøgende, ligger disse franske historiske monumenter på en sådan måde, at de kunne forstærke øens defensive omkreds, da denne var loyal over for Genova. Dette betyder, at udsigten over havet, hvor disse tårne ligger, er helt fantastisk på alle tider af dagen. Det nemmeste at få adgang er Torra di a Parata.

For mere traditionelle fornøjelser har Ajaccio også to lystbådehavne, så du kan slappe af ude ved vandet eller tage en kort vandretur, hvis det er det, du foretrækker. Der er også et kasino, man kan nyde, inden for området, og byens centrum er fyldt med klubber, barer og biografer, hvis du leder efter noget at få tiden til at gå med om aftenen.

Ajaccio er en smuk by, der nyder godt af sin virkelig ekstraordinære beliggenhed på Korsika. Hvilket som helst tidspunkt på året er et godt tidspunkt at komme på besøg, selvom der er tendens til at se flere turister, der kommer denne vej, i vintersæsonen. Hvis du planlægger et besøg til Korsika i den nærmeste fremtid, så sørg for at sætte disse ideer på din dagsorden, så kan du være sikker på at more dig godt!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Office du Tourisme Ajaccio

3 Boulevard du Roi Jérôme
20181 Ajaccio

T: +33 4 95 51 53 03

Website

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement d'Ajaccio
clear sky
25 ° C
25 °
24 °
57 %
4.1kmh
0 %
fre
25 °
lør
27 °
søn
28 °
man
27 °
tirs
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Ajaccio
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ajaccio #iAjaccio #VisitAjaccio #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her