Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Aix-en-Provence

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Aix-en-Provence

Aix en Provence ligger i den smukke sydøstlige region i Frankrig og er fuld af parisisk charme og karakter. Byen er ofte bedre kendt som bare ‘Aix’ og byder på mange stilfulde træbeklædte boulevarder, rummelige offentlige pladser, store palæer og klassiske stenfontæner. Hovedgaden i Aix en Provence er Cours Mirabeau, som er central for mange topattraktioner.

De største attraktioner i Aix en Provence er den historiske Cathédrale St. Sauveur, som man kan datere helt tilbage til det 5. århundrede, mens både St. Jean de Malte-kirken og St. Marie Madeleine-kirken er også interessante. Yderligere attraktioner er de termiske bade ved Thermes Sextius og rådhuset Aix en Provence, der er kendt lokalt som Hôtel de Ville og kan prale af en særlig smuk gårdhave og urskive.

Byen har masser af store seværdigheder, hvoraf mange er svære at gå glip af, såsom Rotunda-fontænen i midten af ​​det 19. århundrede i hjertet af det centrale Aix en Provence. Det er også værd at holde øje med er Place d’Albertas-pladsen fra det 18. århundrede, resterne af en gallisk bosættelse ved Entremont Oppidum og den ekstravagante arkitektur i Palais de Justice, som engang var parlamentet i Provence. Aix en Provences universitet (Cité Universitaire) er et andet vartegn med over 30.000 studerende, der er heldige nok til at være omgivet af en række gamle bygninger fra det 15. århundrede.

Tæt på Aix en Provence er der mange bemærkelsesværdige attraktioner, som er lette at nå med enten offentlig transport eller bil. Det iøjnefaldende bjerg i Sainte Victoire er et besøg værd og har både en spektakulær udsigt over byen og mange vandrestier. Luberon ligger på den nordlige side af Aix en Provence og er kendt for sine mange frugtplantager og vinmarker. I den modsatte retning og syd for Aix en Provence vælger mange at besøge Calanques de Cassis, hvor dramatiske hvide klipper og betagende natur venter.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Aix-en-Provence Tourist Information

Office du Tourisme Aix-en-Provence
300 ave Giuseppe Verdi
Aix-en-Provence

T: +33 04 42 16 11 61

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Aix-en-Provence
clear sky
24 ° C
24.8 °
22.1 °
59 %
1.2kmh
1 %
fre
34 °
lør
32 °
søn
32 °
man
30 °
tirs
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Aix-en-Provence
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Aix-en-Provence #iAix-en-Provence #VisitAix-en-Provence #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her