Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Agra

Indien

#India Rejser til Indien Indien har længe været et populært rejsemål for ferier og opdagelsesrejser. Det er måske nok et land med mange indbyggere, men meget...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Agra

Agra ligger ved Yamuna flodens bredder. Det er en af de bedst kendte byer i hele verden takket være dens placering ved Taj Mahal, men det er langt fra de fleste som rent faktisk kender byens navn.

Der ligger to andre bemærkelsesværdige attraktioner i Agra: Fatehpur Sikiri og Agra fæstningen. Alle tre attraktioner står på Verdensarvslisten. Agra udgør også del af Golden Triangle.

Hver af de tre steder på Verdensarvslisten kan fint være et fundament for en tur til Agra, men byen har så meget andet at byde på, at man skulle tro det var løgn.

Overvej en tur til Mankameshwar Temple. Det er et af de fire templer som er dedikeret til Lord Shiva og det befinder sig færre end tre kilometer fra Taj Mahal. Hver af de fire templer står på et af byens hjørner. De byder på fantastiske farver og relikvier som ikke kan andet end at give dig en fascinerende oplevelse.

Guru ka Tal blev skabt som et reservoir for byen i det 16. århundrede, for at give indbyggerne en måde at opbevare regnvand på. Der blev oprejst en gurudwara i 1970erne, hvilket forvandlede området til et helligt sted for dem som var af Sikh troen. Der er detaljerede stenudskæringer på otte af de resterende 12 søjler som oprindeligt blev bygget på området.

Paliwal Park, Indrabhan Girls’ Inter College, og Cathedral of the Immaculate Conception er derudover også hver især et besøg værd under dit ophold.

Mange vælger udelukkende at besøge Agra på grund af Taj Mahal. De andre steder på Verdensarvslisten er bare yderligere bonusser. Når man først finder ud af, hvad byen ellers har at byde på er det nemt at se hvorfor det er en af Indiens mest besøgte byer.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Indiens turistkontor

#Touristboard India Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #India #visitIndia #iIndia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Indien valuta, Rupee

1 rupee = 100 paise. ₹1, ₹2, ₹5, ₹10 Rupee₹1, ₹2, ₹5, ₹10, ₹20, ₹50, ₹100, ₹200, ₹500, ₹2000 Rupee Indian National Bank #india #rupee #inr #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Agra
few clouds
28.4 ° C
28.4 °
28.4 °
51 %
2.4kmh
13 %
man
28 °
tirs
35 °
ons
33 °
tors
28 °
fre
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Agra
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Agra #iAgra #VisitAgra #India #VisitIndia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation