Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Agadir

Marokko Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Marokko

#Morocco Rejser til Marokko Marokko er et af de mest romantiske steder du overhovedet kan besøge i hele Afrika. Udover de lange kystlinjer ved Middelhavet og Atlanterhavet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Agadir

Agadir, som ligger langs kysten i det centrale Marokko, er en af ​​de få byer på planeten i dag, hvor det meste af den lokale befolkning stadig taler berbisk som deres primære sprog. Agadir ligger ved foden af ​​Atlasbjergene, lige på ​​Atlanterhavets kyst, og de panoramaudsigter, du får fra strandene her, er virkelig opsigtsvækkende!

For mange besøgende, er det første sted, de skal hen, Casbah, for at se den fantastiske udsigt over byen og bugten. Når du har tjekket det af på listen, hvad er der så ellers, du kan se og gøre i løbet af din kommende ferie til Agadir? Lad os se på det!

Hvorfor ikke få et unikt perspektiv på byen?

Det er altid en underholdende dag med at gå på opdagelse, når man skal have fornemmelsen af en by, og i Agadir er der ingen bedre måde at gøre dette på, end at tage det lille tog. Det passerer de fleste af de primære hoteller, hvor du sandsynligvis vil bo, når du besøger denne by, og det tager omkring en time at køre hele turen igennem. Det er en god måde at beslutte, hvad du ønsker at se i løbet af din tid i Agadir, og hvad du måske ønsker at udskyde til en anden dag. Det kører kun om dagen, så planlæg i overensstemmelse hermed.

Et af de bedste stop på turen, hvor du skal sørge for at komme ud og se dig omkring er kongens sommerpalads. Det er faktisk det eneste sted, hvor du får chancen for at opleve Marokkos ældre traditioner under et besøg i denne by, fordi den blev næsten fuldstændigt ødelagt af et jordskælv omkring 50 år siden.

Mange rejser til Taghazout under deres ophold i Agadir

På grund af den stress og jag, der er forbundet med Agadirs moderne byliv, er der mange mennesker, der på et tidspunkt tager til den lille fiskerby, der ligger lige nord for byen. Byen, der hedder Taghazout, strandene er lidt mere landlig, men der er færre markeder og sælgere at slås med, hvilket gør oplevelsen lidt mere fredelig. Hvis tager turen hertil er det dog bedst at huske, at Taghazout er en tør by, hvor der ikke kan købes alkohol, men hvis du har din egen, er det ikke helt forbudt.

Strandene er der også en af ​​de bedste steder at gå surfing. For at være fair, kan man få en fantastisk surfing oplevelse langs den marokkanske kyst, fordi bølge brydningerne både er lange og regelmæssige. De bedste er lidt længere nord for Taghazout, og hvis du fange en god bølge, kan du faktisk ride den over to kilometer, før du skal svømme ud for at fange en anden. September til april er de bedste tidspunkter at fange en god, lang bølge.

Er du klar til at besøge Agadir for at se dette smukke område for dig selv? Med strande i massevis og en moderne by at udforske og nyde, er der meget at se og gøre op og ned ad kysten.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Agadir Tourist Information

Délégation Régionale Du Tourisme Agadir
Immeuble Ignouan
Avenue Mohammed V
80000 Agadir

T: +212 (0) 48 84 63 77

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Marokkos turistkontor

#Touristboard Morocco Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Morocco #visitMorocco #iMorocco #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Agadir
few clouds
27.3 ° C
27.3 °
27.3 °
42 %
3.2kmh
12 %
søn
30 °
man
28 °
tirs
27 °
ons
26 °
tors
27 °

Hvorfor skal du besøge Agadir ?

En storbyferie til Agadir er måske ikke det første du tænker på, når du ønsker at tage på en kort ferie, men det bør det være. Med den marrokanske stil og smage kombinerer en storbyferie til Agadir ferien med en ægte eksotiske oplevelse.

Agadir kan tilbyde feriegæster den perfekte kombination af en lavpris-storbyferie og den komplette ferieoplevelse – varmen, den lokale mad og kulturen vil tage dig væk fra den normale oplevelse på en storbyferie og tage dig med ind i en eksotisk verden, uden at du behøver at røve en bank for at kunne betale for det.

Agadir er berømt for sine lækre strande, enestående beliggenhed og at ligger tæt på den smukke Sahara-ørlen, og ferier til Agadir er perfekte til dem, der virkelig ønsker at komme væk fra det hele. Uanset om du ønsker at tilbringe din ferie med at slappe af og solbade, eller du vil ud og opleve denne spændende del af verden, har ferier i Agadir noget for enhver.

I selve byen er den lange gyldne strand hovedattraktionen, og man kan nemt forstå hvorfor. Selvom den ligger i hjertet af byen, er den stor nok til ikke at blive overfyldt med mennesker, og det er et skønt sted at solbade. Du kan nyde at svømme i det varme vand eller prøve nogle spændende vandsportsaktiviteter eller bare læne dig tilbage og nyde solen. Ferier i Agadir har også masser af byde på væk fra stranden. Du kan tage en gåtur gennem det gamle fiskemarked og nyde den livlige atmosfære, besøge den gamle kasbah eller gå på shopping på de sprudlende markeder.

Du kan også bruge Agadir som base for nogle spændende ekskursioner. Her fra kan du planlægge et uforglemmeligt eventyr med jeep eller på kamel i den vidunderlige Sahara-ørken, tage en båd langs kysten eller bestille rundvisninger i nogle af de maleriske omkringliggende landsbyer og berberbyer.

Efter en lang dag med sightseeing eller solbadning kan du slappe af og nyde magien i Agadir om aftenen. Tag en slentretur i måneskinnet langs den romantiske strandpromenade, smag på lækker friskfanget fisk eller dans hele natten i en af byens livlige natklubber eller barer. Uanset hvordan du vælger at tilbringe din ferie, vil du med sikkerhed huske den i mange år fremover.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Morocco #Agadir #iAgadir #visitAgadir #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Agadir
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her