Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Addis Ababa

Etiopien

#Ethiopia Rejser til Etiopien Den føderale demokratiske republik Etiopien tager det meste af landområdet ved Afrikas Horn. Det er det mest folkerige landfaste land i verden...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Addis Ababa

Hvis du nogensinde har ønsket at udforske Afrikas Horn eller Etiopien, skal Addis Abeba være et af dine mest populære rejsemål. Denne hovedstad, der oversættes til “ny blomst” eller “naturlig kilde”, er en historisk by, der længe har haft indflydelse på regionalpolitik og har været et økonomisk centrum gennem tiden.

Addis Abeba kan muligvis se ensartede temperaturer, men ændringer i kulturel atmosfære kan være ret ekstreme. Man kan gå fra den moderne bys skinnende tårne ​​til de travle grusveje i det centrale Bole-Michel. Prøv at gå en tur fra Meskel Square til Sidest Kilo, hvor du får se Africa Hall, parlamentsbygningen og flere paladser.

For en mere formaliseret tur, prøv det etiopiske nationalmuseum. Det tilbyder en kopi af “Lucy”, en af ​​de tidligste hominider opdaget på vores planet sammen med artefakter, der fører besøgende gennem en af ​​de ældste og længstvarende civilisationer i verden. Du finder moderne kunst, skulpturer og endda kulturelt tøj udstillet.

Red Terror Museum er også en skjult perle, der er værd at se. Museet fører besøgende gennem Derg, hvilket førte til hungersnød, der ødelagde regionen i 1990’erne. Mange af dem, der arbejder der, overlevede oplevelsen personligt og deler ofte deres historier, hvis de bliver bedt om det.

Prøv også vandreture, der giver en guidet oplevelse gennem lokale kvarterer for at nyde de bedste restauranter, der serverer traditionelle, lokale retter.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Addis Ababa Boutique & Luksushoteller

#AddisAbaba Addis Ababa Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Addis Ababa
overcast clouds
14.9 ° C
14.9 °
14.9 °
80 %
2.8kmh
100 %
lør
18 °
søn
13 °
man
13 °
tirs
18 °
ons
18 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
AddisAbaba
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ethiopia #AddisAbaba #iAddisAbaba #visitAddisAbaba #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her