Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Adana

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Adana

Adana, der ligger i det sydlige Tyrkiet, er en af landets rigeste byer, rent landbrugsmæssigt. Selve byen har haft mange navne gennem historien, og der findes mange myter og legender omkring byens grundlæggelse.

Nogle mener endda, at det er den by, der hed “Coa”, hvor kong Salomon købte sine heste, hvilket er dokumenteret i Bibelen. Homer kalder dog byen Adana i sit store værk “Iliaden”, og det er det, den er kendt som i dag. Byen har, da den danner porten til sådan en stor, frodig slette, været centrum for mange krige. Hvorfor bør folk besøge Adana? Fordi det er et fantastisk rejsemål, hvor du kan opleve moderne bekvemmelighed blandet med antik kultur.

Adanas gamle moskeer

Adana har altid været central i arabisk kultur, så selv om meget af Adana by er helt moderne, er der mange gamle moskeer i byen, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede. Sørg for at tage nogle billeder af minareten på Ulu Cami, hvor Seljuk og Mamluk stilarter konvergerer, før du rejser over for at se den spektakulære Sabanci Merkez Camii. Sørg for at være i den rigtige vognbane, for så undgår du at skulle forsøge at krydse seks trafikerede baner! Det vil også være bedst at sikre, at du planlægger din tid omkring de daglige kald til bøn, fordi man ikke kan komme ind og se interiøret under bøn.

Tag en vandretur i Merkez Park

Denne park betragtes Adanas centrale park, og efter du har taget en rundtur i moskeen, skal du blive og spadsere en tur i den tilstødende park. Det er et smukt grønt område, hvor du kan få lejlighed til at tage et par øjebliks nedkølingspause fra det allestedsnærværende solskin. Der ligger en række vidunderlige springvand langs udkanten af parken, samt en vandresti rundt i parken, hvis det er det, du har lyst til. Glem ikke børnene – der er også legepladser i parken til dem. Det er det perfekte sted at tage en madpakke med og sidde i græsset og nyde den blå himmel.

Få en smagsprøve på historien på det Arkæologiske Museum

Chancen til at se Medusas grav er nok til at lokke folk ind og besøge dette museum, men der er meget mere at se og gøre. Med artefakter, der inkorporerer næsten alle de forskellige historiske epoker, Adana har været en del af, vil du være i stand til at se hittitiske statuer og osmanniske mønter alt i samme besøg. Selv om det er et af ​​de ældste arkæologiske museer, formår det stadig at byde på en moderne atmosfære, mens du gennemser artefakterne. Det er den perfekte måde at undslippe Adanas varme på!

Adana har en århundreder lang historie, der byder dig velkommen, så snart du ankommer i byen. Med en gamle bydel, hvor du kan handle, ose og slappe af, mange ældgamle byer, du kan besøge på en dagstur, og masser af gode restauranter, du kan nyde, får du den fulde oplevelse af det autentiske Tyrkiet på dit besøg.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Adana Province
clear sky
19 ° C
19.3 °
19 °
82 %
2.1kmh
0 %
søn
34 °
man
33 °
tirs
31 °
ons
32 °
tors
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ADANA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Adana #iAdana #VisitAdana #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her