Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Adamstown

Pitcairn øerne

Pitcairnøerne

#Pitcairn Islands Pitcairnøerne       #PitcairnIslands #visitPitcairnIslands #Polynesia #touristinformation #adventure #holiday

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om Adamstown

Hele befolkningen i Pitcairn bor i Adamstown, hvilket betyder at omkring 60 mennesker bor der i alt. Alle de øvrige øer i gruppen er helt ubeboede. Det gør byen til den næstmindste hovedstad i verden. Der er kun én vej i Adamstown, der er navngivet, og det hedder “Hill of Difficulty” – Besværets Bakke.

Adamstown blev bosat i 1790, da mytteristerne fra Bounty slog sig ned på øen, efter deres mange anstrengelser for at finde et hjem. Der er fire stamfamilier på øen, og beviser for deres historie findes i deres efternavne.

Under et besøg i Adamstown kan du se nærmere på de genstande, der blev reddet fra Bounty, og kigge nærmere på og lære om det enkle liv, som beboerne lever. Et 4-dages eller 11-dages ophold er tilladt, og du bor med en værtsfamilie der hjælper dig. Når du er indlogeret, kan du tage en tur rundt på øen og du kan se de, for beboerne, vigtigste ting som er en bibel fra skibet, den lille kirke og den smukke udsigt omkring Bounty Bay.

Selv om du nu er kommet til en af de sværest tilgængelige lande er der telefon, tv og satellit-internet til rådighed under et ophold her.

Hvis du leder efter en ferieoplevelse, der giver dig et stort eventyr, kan Adamstown være en af ​​de bedste muligheder lige nu. Det er en chance for at opleve spændende historie på tættest mulige hold, mens du nyder det langsommere tempo i livet, som kun Pitcairn kan tilbyde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Adamstown
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Adamstown #iAdamstown #VisitAdamstown #PitcairnIslands #VisitPitcairnIslands #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her