Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Accra

Ghana

#Ghana Rejser til Ghana Republikken Ghana byder på storslåede udsigter over Atlanterhavet. Det er et land med en mangeartet geografi, der spænder fra tropiske jungle til...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Accra

Accra er hovedstad i Ghana og herfra er der adgang til den overdådige atlanterhavskyst. Det er en by der har gennemgået en stor udbygning siden 1990’erne, hvilket betyder et stort mix af traditionelle seværdigheder, moderne marmor og dejlige parkområder.

En af de største seværdigheder i byen er Elmina Castle. Det var herfra slaver blev udskibet til den nye verden, nu er her en historisk udstilling. Oprindeligt opført i 1482, er der mange monumenter på området. National Museum of Ghana er en anden mulighed du skal have med på din checkliste. Det blev åbnet i 1957 og er det ældste og største museum. Udstillingerne tager de besøgende gennem evolutionen af ​​livet i og omkring Accra, hvilket gør det til en fascinerende oplevelse.

I Accra skal du overveje at bo omkring Busua. Denne landsby er tæt på den fantastiske Busua Beach. Mange hoteller har udsigt over vandet, og seafood restauranterne langs kysten er nogle af de bedste i landet. Tæt på Busua finder du Fort Metal Cross, der var en britisk koloni handelspost. Accra er en forbløffende smuk kystby, der tilbyder magi til alle, der vil besøge byen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ghanas turistkontor

#Touristboard Ghana Tourism Authority Haile Sellasie Street South Ridge Accra P. O. Box GP3106 Accra, Ghana T: +233 30 268 2601 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Ghana #visitGhana #iGhana #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Accra Boutique & Luksushoteller

#Accra Accra Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Accra
light rain
24 ° C
24 °
24 °
90 %
3.6kmh
97 %
ons
26 °
tors
27 °
fre
28 °
lør
27 °
søn
25 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Accra
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ghana #Accra #iAccra #visitAccra #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her