Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Acapulco

Mexico

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Acapulco

Når du tænker på den klassiske mexicanske feriestedoplevelse, er Acapulco en af ​​de største destinationer, der kommer til at tænke på. Det blev en berømt destination i 1940’erne og udviklede et blomstrende natteliv og masser af energi til den perfekt sjove oplevelse.

Sørg for at besøge den ikoniske La Quebrada-klint, hvor professionelle dykkere har taget det 40 meter store spring ned i den lille bugt nedenfor i mere end 4 årtier.

Selvom det kan få travlt, omfatter Manzanillo Beach det bedste af hvad Acapulco tilbyder besøgende i dag. Med sin beskyttede strand og historiske steder som San Diego Fort tilbyder den traditionelle feriestedoplevelse stadig en god ferieværdi.

Den kulinariske scene i byen er ekstremt god, med pozole og relleno ofte med tamales eller tostadas. De giver dig den energi, du har brug for til nattelivet, som måske skifter ejerskab ofte, men stadig giver de samme store muligheder for at have det sjovt.

Hvis du begiver dig ind i de ældre dele af byen, skal du finde Zocalo-pladsen. Du finder høje skyggetræer, et par butikker og en håndfuld fremragende caféer. Se efter de blå kupler i Neustra Senora de la Soledad-katedralen på toppen af ​​byzantinske tårne ​​som et vartegn for at finde vej der.

Du kan se klippedykningsbegivenhederne fra Hotel Plaza Las Glorias fra restaurantterrassen, eller du kan gå til et udsigtscenter nær klipperne mod et mindre gebyr. 12. december er det bedste tidspunkt at være der, da freestyle dykkere ærer Jomfruen af ​​Guadalupe med deres bedste dyk på denne festdag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Acapulco Tourist Information

Av. Costera Miguel Alemán s/n
Fracc Magallanes, Acapulco de Juárez

T: +52 744 481 1811

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Mexico valuta, Peso

1 Peso = 100 centavos. 5¢, 10¢, 20¢, 50¢ centavos $1, $2, $5, $10, $10 Pesos$20, $50, $100, $200, $500, $1000 Pesos Mexican National Bank #Mexico #Peso #mxn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Acapulco de Juárez
overcast clouds
31 ° C
31 °
31 °
57 %
3.2kmh
91 %
tors
31 °
fre
30 °
lør
29 °
søn
29 °
man
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Acapulco
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mexico #Acapulco #iAcapulco #visitAcapulco #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her