Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Abuja

Nigeria Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Nigeria

#Nigeria Rejser til Nigeria Nigeria har altid været et svært land at besøge. Det er det mest folkerige land på det afrikanske kontinent og er derfor...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Abuja

Nigerias hovedstad er en planlagt by som blev bygget i 1980erne. Abuja er en af de hurtigst voksende byer i verden og byder derfor på unikke muligheder for at udforske Afrikas naturlige og kulturelle vidundere. Der er ikke mange høje bygninger i Abuja, så byens skyline domineres af dens landmærker og omkringliggende naturvidundere. En af de største bygninger er Millennium Tower som er 170 meter højt og er hjemsted for mange af byens forskellige kulturcentre.

Derudover er Nationalmoskeen og Nationalkirken også arkitektoniske vidundere som uden tvivl er hvert deres besøg værd. Hvis du virkelig vil udforske byen kan du med fordel også besøge Nationalstadionet eller vandre en tur gennem Central Bank of Nigerias hovedkvarter. Udenfor byens grænser kan du finde Aso Rock og Zuma Rock.

Aso Rock er en outcrop på 400 meter, som nu til dags er hjemsted for Nigerias præsidentbolig. Aso betyder sejrende på det lokale sprog. Zuma Rock er en stor monolit på 725 meter som er afbildet på nogle af de lokale pengesedler. Monolittens side byder på en smuk udskæring af et ansigt, som naturligvis er en fantastisk fotomulighed.

Abuja er en fantastisk rejsedestination hvis du er klar på at udforske Nigeria og Afrika generelt. Planlæg en tur hertil. Det er en oplevelse uden lige.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Abuja Boutique & Luksushoteller

#Abuja Abuja Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.   Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Abuja
light rain
22.1 ° C
22.1 °
22.1 °
98 %
2.3kmh
100 %
lør
24 °
søn
25 °
man
23 °
tirs
21 °
ons
23 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Abuja
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Nigeria #Abuja #iAbuja #visitAbuja #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her