Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#AbuDhabi

Emiraterne Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Forenede Arabiske Emirater

#United Arab Emirates Rejser til Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (UAE) ligger på den sydlige del af den Arabiske Halvø. Omkring 80 % af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Abu Dhabi

Det er langt fra de fleste som ved hvad du snakker om når du siger De Forenede Arabiske Emirater, men når du smider navnet Abu Dhabi på bordet kan du derimod godt vente dig en dybdegående samtale.
Byen befinder sig i den Persiske Golf og har en mangfoldig såvel som multikulturel identitet, som holder godt fast i sine historiske rødder.

En af de bedste kulturelle udforskningsmuligheder Abu Dhabi har at byde på er Heritage Village, hvor der er mulighed for at udforske traditionelle arabiske huse og andre strukturer som igennem historiens gang har støttet livet i området. Byens historie blander sig sammen med dens nuværende atmosfære på en helt unik måde.

Sports er en stor del af miljøet i Abu Dhabi, som hvert år afholder Red Bull Air Race World Series langs vandet. Derudover afholder byen også hvert år i november et Formula One race.

Hvis der ikke afholdes en stor begivenhed under dit besøg kan du dog sagtens nyde nogle af de adskillige andre aktiviteter som er tilgængelige langs vandet i byen – men vær opmærksom på, at det kan være lidt for varmt om sommeren. Sørg derudover også for at nyde de grønne områder langs vejen til Corniche Beach eller faciliteterne langs byens Waterfront Park. Byen byder på et stort udvalg af offentlige parker som byder på fantastiske muligheder for aftengåture.

Du bliver nødt til at have alkohollicens for at kunne købe alkohol i Abu Dhabi, men hvis tørsten indfinder sig kan du også købe drinks i barer og restauranter, så længe du er over 21.

Abu Dhabi er en by som er vokset utroligt meget i det sidste årti. Gå en tur langs promenaden, stik tæerne i sandet, og nyd livet i Mellemøstens varme. Det er dét byen har at byde på.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Abu Dhabi Boutique & Luksushoteller

#AbuDhabi Abu Dhabi Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Abu Dhabi Ferier i Abu Dhabi er fulde af arabisk...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Abu Dhabi
clear sky
28.5 ° C
28.9 °
27.1 °
86 %
2.1kmh
0 %
søn
32 °
man
34 °
tirs
35 °
ons
33 °
tors
32 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
AbuDhabi
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#AbuDhabi #iAbuDhabi #VisitAbuDhabi #UnitedArabEmirates #VisitUnitedArabEmirates #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her