Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#AbuDhabi

Emiraterne Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Abu Dhabi

#AbuDhabi Rejser til Abu Dhabi Det er langt fra de fleste som ved hvad du snakker om når du siger De Forenede Arabiske Emirater, men når...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Abu Dhabi Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Abu Dhabi

Ferier i Abu Dhabi er fulde af arabisk pragt. Emiratet – og byen med samme navn – er et af de rigeste i verden, og som hovedstad i De Forenede Arabiske Emirater er det et kommercielt og kulturelt knudepunkt. Fra fantastiske paladser til tårnhøje skyskrabere, bybilledet er storslået og imponerende. Abu Dhabi ligger på en ø i den Persiske Golf og har miles af smuk kystlinje, der aflaster varmen som intet andet i løbet af hundedagene om sommeren. Abu Dhabi er en virkelig moderne metropol med et utroligt udvalg af kosmopolitiske lækkerier.

Skyline domineres af futuristiske strukturer med de nyeste innovationer inden for teknik. Uanset hvor du bor, vil du blive forbløffet over emiratets mange designfeatures. Menneskeskabte kreationer som Lulu Island, som teknisk er lukket for offentligheden, er kun et yderligere indtryk. Rejs gennem kvarterer som Al Mushrif for at få øje på magtfulde paladser, der hvert år ser verdens førende diplomater og politikere.

Abu Dhabi gør alt i en kolossal skala. Tag for eksempel Sheikh Zayed-moskeen. Denne massive struktur kan rumme over 40.000 mennesker inden for dens monumentale hvide vægge. 82 kupler, over 1.000 søjler og verdens største håndknyttede tæppe er blot nogle af de vidundere, der vises i moskeen. Forgyldning og utrolige farvede ruder farver indersiden med himmelsk lys.

Havnefronten strækker sig miles, med en gangbro langs hele længden. Du vil være i stand til at strække sig ud på hvidt sand, svømme i det varme vand i Den Persiske Golf og nyde mange forskellige koncessionsstativer og restauranter undervejs. Attraktioner som go-carts og legepladser til børn føjer til oplevelsen.

Abu Dhabi har også et omfattende parksystem, der supplerer dets fantastiske byarkitektur. Khalifa Park, langt den største, er i modsætning til enhver bypark, du støder på. Det har sit eget tog, akvarium, museum og de seks kontinenter, en slags Global Village. Parken giver uendelige timers nydelse for børn, der undrer sig over havets liv, er begejstrede over temature og boltrer sig i markerne. Khalifa Park er blot en af ​​byens over 2.000 parker.

Hvert år bringer sportsbegivenheder også besøgende til byen i flok. Red Bull Air Race World Series bringer verdens førende piloter til Abu Dhabi til begivenheder ved havnefronten, og folkemængderne titusinder. Byen er også vært for Abu Dhabi Grand Prix hvert år på Yas Marina Circuit.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Abu Dhabi International Airport

#AUH #Airport Abu Dhabi International Airport U A E Airport Website IATA: AUH ARRIVAL DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures, Contact Information Dubai...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#AbuDhabi #UAE #5Hotel #LuxuryHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her