Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#AbanoTerme

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Abano Terme

Abano Terme er et fredeligt spa-resort i Veneto-regionen i det nordøstlige Italien, tæt på Padua. Byen ligger på en slette tæt på en række lave grønne bakker, Colli Euganei. ‘Terme’-delen af ​​navnet betyder ‘spa’.

Abano er en stille by, et fantastisk sted at tage hen og slappe af. Et skilt ved indgangen til Abano Terme hilser besøgende velkommen. Undgå venligst forstyrrende lyde, dette opsummerer atmosfæren i byen. Ferier til Abano er dedikeret til hvile og afslapning.

Abano Terme er mere som et specialbygget feriested end en typisk italiensk by, den er meget moderne med masser af gode hoteller, kurbade, butikker, caféer og restauranter. Det er egentlig ikke en travl sightseeingby, det er mere et sted at vandre, chatte, stoppe for en drink og se andre feriegæster slentre forbi.

Byens hjerte er en moderne gågade fyldt med butikker, caféer, skulpturer og masser af vand. Hoteller i Abano Terme tilbyder en række spa- og mudderbehandlinger med deres egne termiske pools. Det er deres hovedattraktion for besøgende.

En kort gåtur langs Viale delle Terme er byens historiske centrum. Abanos katedral, Duomo di San Lorenzo er et besøg værd og bevarer stadig sit klokketårn fra det fjortende århundrede. Et andet interessant syn er en kuperet park Montirone. Byens kunstgalleri, Pinacoteca, ligger også lige inden for søjlegange.

Hvis du leder efter en dejlig afslappende ferie, så er Abano Terme noget for dig. De fleste af de besøgende her er tilfredse med at nyde spa-sessioner og absorbere en doven eftermiddag og måske tage en tur gennem hjertet af byen. Om aftenen er der mulighed for gammeldags dans. Børn kan nyde det lille tog, der kører langs vejen mellem Abano og naboen Montegrotto Terme. For de mere aktive er der mange cykelruter anlagt langs byens brede flade gader.

Rejser til Abano Terme, Italien

Læs om og få inspiration til en tur i byen, tjek efter de billigste flybilletter og hoteller i Abano Terme og Italien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione del Veneto

Direzione Promozione Economica e Internazionalizzazione

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Abano Terme
clear sky
22.5 ° C
24.9 °
21.1 °
81 %
0.9kmh
0 %
ons
34 °
tors
32 °
fre
27 °
lør
32 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#AbanoTerme #iAbanoTerme #VisitAbanoTerme #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AbanoTerme
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her